Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 29 Jan 2016
Het afscheidshuis | Opbaar-ruimte

De opdracht

In de oude karakteristieke pastorie van de Heilige Landelinuskerk te Empel is een uitvaarthuis gecreëerd dat voelt als een jas: Het afscheidshuis.

De rustieke warme plek en inrichting vormen een groot contrast met het het meer functionele alternatief, vaak gelegen op een industrieterrein. Het pand spreekt voor zichzelf. Het uitvaarthuis bestaat uit een opbaar-ruimte, 24-uurs kamer met huiskamer, verzorgingsruimte, stilteruimte en een centrale huiskamer geschikt voor rouwbezoek en bijeenkomsten. Dit alles samen zorgt voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 20 Jan 2016
De Rouw | Toonbank

De opdracht

Het in- en exterieur van de zaak moest verder in lijn worden gebracht met het hoge niveau van de producten. Het kwaliteitsniveau moest terug te vinden zijn in het nieuwe ontwerp. Een uitstraling van GRANDEUR maar voor iedereen toegankelijk.

Uiteindelijk werd het een totale verbouwing waarbij de voorgevel werd vervangen en een real-life beleving van het atelier van buiten en binnen de winkel werd gerealiseerd. Ook de routing in de winkel werd aangepast voor een vriendelijke product-presentatie en een snelle zelfbedieningsmogelijkheid.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 16 Jan 2016
Villa Oldenburg | Witte kantoorruimte blauwe muur

De opdracht

Vroeger jeugdherberg, later een kinderdagverblijf. De eigenaars van het pand besloten het totaal uitgeleefde pand in oude glorie te herstellen en te een nieuwe bestemming te geven als een kantoorpand voor flexwerkers en kleinschalige ondernemingen.

Oude ornamenten zijn zoveel mogelijk behouden gebleven dan wel in ere hersteld.

Project Details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 10 Jan 2016
Groeihuys | Praktijkruimte met kastenwand

De opdracht

't Groeihuys is een Multidisciplinair Zorgcentrum voor kinderen. Verloskundigen, Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar-Mensendieck , Praktijk voor coaching en bewustwording, Diëtisten en Logopedie. Allemaal onder één dak.

Nieuwe ruimtes  voor alle disciplines met een gezamenlijke wachtkamer voor zowel zwangere vrouwen als pubers en ouders. Een natuurlijke, laagdrempelige en kindvriendelijke sfeer. Dit is gerealiseerd middels doordacht kleurgebruik en privacy garanderende maatregelen.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 04 Jan 2016
PamGene | Ontvangst

De opdracht

PamGene is een Bio marker company met focus op de ontwikkeling van persoonlijke medicatie.

Hier hebben we een klinische hightech, en daarmee professionele uitstraling gecreëerd van kantoren, receptie,  pantry, boardroom en laboratorium. We hebben hier gewerkt met zowel bestaande als nieuwe middelen.

Project Details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 03 Jan 2016
Landhuis Vught | Woonkamer

De opdracht

De uitdaging was om dit bestaande klassieke landhuis in Vught om te toveren tot een leefhuis voor een gezin met 3 jongere kinderen. Hier hebben we gewerkt aan aanpassingen van het bestaande interieur naar de wensen van de bewoners.

Project details