Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 18 Sep 2016
1-bagatelle-overview-brasserie-compleet

De opdracht

De Bagatelle is al meer dan 30 jaar een begrip in ´s-Hertogenbosch. Het was toe aan aan een totale make-over.

Hier hebben we meegewerkt aan een structurele verbouwing van het gehele pand voor een nóg meer gastbeleving. De ruimtelijke optimalisatie zorgt voor de uitstraling van een brasserie.De zaak is compleet vernieuwd . Er zijn meer zitplaatsen gecreëerd, er is meer lichtinval en de zaak is toegankelijker voor een grotere doelgroep. Het motto van Bagatelle blijft als voorheen, gewoon maar uitgesproken gezellig. 

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 24 Jan 2016
Ries | View vanuit midden

De Opdracht

Voor restaurant Ries hebben wij gezorgd voor een totale metamorfose van het bestaande interieur.

In het concept is de keuken in het midden van de zaak geplaatst zodat de kok optimaal contact heeft met zijn gasten tijdens het koken. De oude bar was veel te groot en werd vervangen door een kleine meer functionele bar welke deels is gecreëerd boven het trapgat waardoor er meer zitplaatsen zijn gerealiseerd.  Alle gasten hebben zicht op-, en beleving van de bereiding in de keuken.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 22 Jan 2016
Le Méridien | Doorkijk rechterdeel restaurant

De Opdracht

Restaurant Le Méridien ging voor een totale restyling van het interieur.

Uitgangspunt: een klassieke maar eigentijdse mediterrane uitstraling, met een hoog niveau keuken.

Zowel de bestaande als een nieuwe jongere doelgroep wordt aangesproken door twee belevingen in de zaak. Een avond heerlijk dineren in een sfeervolle authentieke ambiance met ingebouwd homarium.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 18 Jan 2016
Boer Goossens | Overview restaurant 1

De opdracht

Het familiebedrijf Boer Goossens in Den Dungen wordt al vele jaren geleid door verschillende generaties. Bustes van de grootouders tezamen met de ingelijste, door oma ontworpen menukaarten benadrukken deze historie.

Het restaurant was sterk verouderd en moest meer eigentijds aanvoelen, om naast de bestaande doelgroep, ook een nieuwe, jongere doelgroep aan te spreken. Tevens was er behoefte aan een goede entourage voor het ontbijt van de hotelgasten. Hiervoor werd in het restaurant een unieke inloop ontbijtkast voor de hotelgasten ontworpen. Een ruimte met koelingen in buffet stijl. Praktisch en efficiënt. Iedere ochtend scheelt het veel tijd omdat niet langer iedere dag opnieuw het ontbijt klaargezet hoeft te worden.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 15 Jan 2016
D’n Boerderij | Counter Streekproducten

De opdracht

D'n Boerderij: de naam zegt het al. Brabantse gezelligheid in een oude boerderij met eerlijke streekproducten.

We hebben hier gewerkt aan een re-styling naar deze tijd van het restaurant en een ruimte voor feesten, partijen en bijeenkomsten. Beleving van de culinaire producten moet centraal staan in het restaurant. Dit is verwezenlijkt met een aangepast  interieur passend bij de entourage van het pand.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 05 Jan 2016
Fabuleus | Rode restaurantsdeel

De opdracht

De Mediterrane sfeer van Fabuleus komt je meteen tegemoet in het prachtige majestueuze pand.

Verschillende ruimtes en sferen bieden voor ieder wat wils. Van private dining tot gezellig koffie drinken en natuurlijk het traditionele restaurant. Warm, gezellig en ‘anders’ zoals de gasten het zelf typeren. Wij hebben hier gewerkt aan een totale functionele make-over en re-design binnen de grenzen van het bestaande pand.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 01 Jan 2016
Hooijman | Hortensia

De opdracht

Voor kwekerij- binderij Hooijman moesten we symmetrie en rust brengen in de presentatie van de producten. Dit alles samen met het behoud van de klassieke kassen-beleving.

Oplossingen werden aangedragen om de producten optimaal te presenteren en tot hun recht te laten komen. Op een speelse wijze loopt de entree met aanbiedingen over in de wereld van de winkel met bloemen en snuisterijen die zelf weer opgaat in die van de kwekerij.  

Project Details