Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 18 Sep 2016
1-bagatelle-overview-brasserie-compleet

De opdracht

De Bagatelle is al meer dan 30 jaar een begrip in ´s-Hertogenbosch. Het was toe aan aan een totale make-over.

Hier hebben we meegewerkt aan een structurele verbouwing van het gehele pand voor een nóg meer gastbeleving. De ruimtelijke optimalisatie zorgt voor de uitstraling van een brasserie.De zaak is compleet vernieuwd . Er zijn meer zitplaatsen gecreëerd, er is meer lichtinval en de zaak is toegankelijker voor een grotere doelgroep. Het motto van Bagatelle blijft als voorheen, gewoon maar uitgesproken gezellig. 

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 01 Feb 2016
Onesto | Houtbewerking op wand

De opdracht

Restaurant Onesto is de laatste aanwinst van de mooiste culinaire straat van Nederland: de Korte Putstraat.

Onesto is gestoeld op de heerlijke en eerlijke Italiaanse authentieke keuken. We stonden voor een totale verbouwing van het oude en karakteristieke pand. Intimiteit, functionaliteit en sfeer werken hier optimaal samen. De basis is een frisse open keuken vol met verse ingrediënten van ‘die Mamma’. Daarbij zijn tal van Italiaanse aspecten en associaties in het restaurant naar het heden getrokken.

Project details

 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 29 Jan 2016
Het afscheidshuis | Opbaar-ruimte

De opdracht

In de oude karakteristieke pastorie van de Heilige Landelinuskerk te Empel is een uitvaarthuis gecreëerd dat voelt als een jas: Het afscheidshuis.

De rustieke warme plek en inrichting vormen een groot contrast met het het meer functionele alternatief, vaak gelegen op een industrieterrein. Het pand spreekt voor zichzelf. Het uitvaarthuis bestaat uit een opbaar-ruimte, 24-uurs kamer met huiskamer, verzorgingsruimte, stilteruimte en een centrale huiskamer geschikt voor rouwbezoek en bijeenkomsten. Dit alles samen zorgt voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 28 Jan 2016
Bossche Eetkaemer | Blauwe wand met kroonluchter

De opdracht

Bij De Bossche Eetkaemer  hebben we gewerkt aan een complete verbouwing en vervolgens de styling van het restaurant.

De keuken werd uitdrukkelijk betrokken bij de zaak. Het pand  werd in zijn oude glorie gewaardeerd en hersteld. Er is gekozen voor een hoog segment uitstraling, passend bij het reeds bestaande restaurantconcept tezamen met de gastvrijheid en gezelligheid van weleer.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 22 Jan 2016
Le Méridien | Doorkijk rechterdeel restaurant

De Opdracht

Restaurant Le Méridien ging voor een totale restyling van het interieur.

Uitgangspunt: een klassieke maar eigentijdse mediterrane uitstraling, met een hoog niveau keuken.

Zowel de bestaande als een nieuwe jongere doelgroep wordt aangesproken door twee belevingen in de zaak. Een avond heerlijk dineren in een sfeervolle authentieke ambiance met ingebouwd homarium.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 06 Jan 2016
FF Swanjéé | Bar

De Opdracht

Voor Restaurant FF Swanjee in 's-Hertogenbosch was de opdracht het neerzetten van een totaal nieuw interieurconcept: hip en trendy voor een jonge doelgroep. Food of the world met grill, wappaz, cocktails, wijn en kookbeleving in de zaak.

Tijdens deze verbouwing werd tevens de verbinding tussen twee panden bouwkundig en qua beleving geoptimaliseerd.

 

 

Project details

 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 04 Jan 2016
PamGene | Ontvangst

De opdracht

PamGene is een Bio marker company met focus op de ontwikkeling van persoonlijke medicatie.

Hier hebben we een klinische hightech, en daarmee professionele uitstraling gecreëerd van kantoren, receptie,  pantry, boardroom en laboratorium. We hebben hier gewerkt met zowel bestaande als nieuwe middelen.

Project Details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 02 Jan 2016
Kookstudio De Biechtstoel | Eetruimte

De opdracht

De Biechtstoel is een passende herbestemming van de Mariakerk-sacristie in Vught. De bestaande elementen in het pand zijn als uitgangspunt genomen in het concept voor deze kookstudio.

Inrichting, sfeer en multifunctionaliteit zijn hier optimaal gecombineerd. Het resultaat is een aristocratische doch intieme private dining annex boardroom. In de kookstudio zelf zijn de oude muren en plafond zichtbaar gemaakt.

Project details