Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 16 Jan 2017
brillen

De oprdracht

Optiek van de Kamp in Vught wilde dat hun nieuwe winkel geen standaard opticien zou worden. We hebben hier gewerkt aan een industrieel, modulair en praktisch interieur. Met leren details en voor hen ontworpen diplays heeft de winkel een geheel eigentijdse uitstraling.

Wsfolio Shortcodes

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 20 Jan 2016
De Rouw | Toonbank

De opdracht

Het in- en exterieur van de zaak moest verder in lijn worden gebracht met het hoge niveau van de producten. Het kwaliteitsniveau moest terug te vinden zijn in het nieuwe ontwerp. Een uitstraling van GRANDEUR maar voor iedereen toegankelijk.

Uiteindelijk werd het een totale verbouwing waarbij de voorgevel werd vervangen en een real-life beleving van het atelier van buiten en binnen de winkel werd gerealiseerd. Ook de routing in de winkel werd aangepast voor een vriendelijke product-presentatie en een snelle zelfbedieningsmogelijkheid.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 01 Jan 2016
Hooijman | Hortensia

De opdracht

Voor kwekerij- binderij Hooijman moesten we symmetrie en rust brengen in de presentatie van de producten. Dit alles samen met het behoud van de klassieke kassen-beleving.

Oplossingen werden aangedragen om de producten optimaal te presenteren en tot hun recht te laten komen. Op een speelse wijze loopt de entree met aanbiedingen over in de wereld van de winkel met bloemen en snuisterijen die zelf weer opgaat in die van de kwekerij.  

Project Details