Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 29 Jan 2016
Het afscheidshuis | Opbaar-ruimte

De opdracht

In de oude karakteristieke pastorie van de Heilige Landelinuskerk te Empel is een uitvaarthuis gecreëerd dat voelt als een jas: Het afscheidshuis.

De rustieke warme plek en inrichting vormen een groot contrast met het het meer functionele alternatief, vaak gelegen op een industrieterrein. Het pand spreekt voor zichzelf. Het uitvaarthuis bestaat uit een opbaar-ruimte, 24-uurs kamer met huiskamer, verzorgingsruimte, stilteruimte en een centrale huiskamer geschikt voor rouwbezoek en bijeenkomsten. Dit alles samen zorgt voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 10 Jan 2016
Groeihuys | Praktijkruimte met kastenwand

De opdracht

't Groeihuys is een Multidisciplinair Zorgcentrum voor kinderen. Verloskundigen, Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar-Mensendieck , Praktijk voor coaching en bewustwording, Diëtisten en Logopedie. Allemaal onder één dak.

Nieuwe ruimtes  voor alle disciplines met een gezamenlijke wachtkamer voor zowel zwangere vrouwen als pubers en ouders. Een natuurlijke, laagdrempelige en kindvriendelijke sfeer. Dit is gerealiseerd middels doordacht kleurgebruik en privacy garanderende maatregelen.

Project details