Archives

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 18 Sep 2016
1-bagatelle-overview-brasserie-compleet

De opdracht

De Bagatelle is al meer dan 30 jaar een begrip in ´s-Hertogenbosch. Het was toe aan aan een totale make-over.

Hier hebben we meegewerkt aan een structurele verbouwing van het gehele pand voor een nóg meer gastbeleving. De ruimtelijke optimalisatie zorgt voor de uitstraling van een brasserie.De zaak is compleet vernieuwd . Er zijn meer zitplaatsen gecreëerd, er is meer lichtinval en de zaak is toegankelijker voor een grotere doelgroep. Het motto van Bagatelle blijft als voorheen, gewoon maar uitgesproken gezellig. 

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 01 Feb 2016
Onesto | Houtbewerking op wand

De opdracht

Restaurant Onesto is de laatste aanwinst van de mooiste culinaire straat van Nederland: de Korte Putstraat.

Onesto is gestoeld op de heerlijke en eerlijke Italiaanse authentieke keuken. We stonden voor een totale verbouwing van het oude en karakteristieke pand. Intimiteit, functionaliteit en sfeer werken hier optimaal samen. De basis is een frisse open keuken vol met verse ingrediënten van ‘die Mamma’. Daarbij zijn tal van Italiaanse aspecten en associaties in het restaurant naar het heden getrokken.

Project details

 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 28 Jan 2016
Bossche Eetkaemer | Blauwe wand met kroonluchter

De opdracht

Bij De Bossche Eetkaemer  hebben we gewerkt aan een complete verbouwing en vervolgens de styling van het restaurant.

De keuken werd uitdrukkelijk betrokken bij de zaak. Het pand  werd in zijn oude glorie gewaardeerd en hersteld. Er is gekozen voor een hoog segment uitstraling, passend bij het reeds bestaande restaurantconcept tezamen met de gastvrijheid en gezelligheid van weleer.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 24 Jan 2016
Ries | View vanuit midden

De Opdracht

Voor restaurant Ries hebben wij gezorgd voor een totale metamorfose van het bestaande interieur.

In het concept is de keuken in het midden van de zaak geplaatst zodat de kok optimaal contact heeft met zijn gasten tijdens het koken. De oude bar was veel te groot en werd vervangen door een kleine meer functionele bar welke deels is gecreëerd boven het trapgat waardoor er meer zitplaatsen zijn gerealiseerd.  Alle gasten hebben zicht op-, en beleving van de bereiding in de keuken.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 22 Jan 2016
Le Méridien | Doorkijk rechterdeel restaurant

De Opdracht

Restaurant Le Méridien ging voor een totale restyling van het interieur.

Uitgangspunt: een klassieke maar eigentijdse mediterrane uitstraling, met een hoog niveau keuken.

Zowel de bestaande als een nieuwe jongere doelgroep wordt aangesproken door twee belevingen in de zaak. Een avond heerlijk dineren in een sfeervolle authentieke ambiance met ingebouwd homarium.

Project details

Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 18 Jan 2016
Boer Goossens | Overview restaurant 1

De opdracht

Het familiebedrijf Boer Goossens in Den Dungen wordt al vele jaren geleid door verschillende generaties. Bustes van de grootouders tezamen met de ingelijste, door oma ontworpen menukaarten benadrukken deze historie.

Het restaurant was sterk verouderd en moest meer eigentijds aanvoelen, om naast de bestaande doelgroep, ook een nieuwe, jongere doelgroep aan te spreken. Tevens was er behoefte aan een goede entourage voor het ontbijt van de hotelgasten. Hiervoor werd in het restaurant een unieke inloop ontbijtkast voor de hotelgasten ontworpen. Een ruimte met koelingen in buffet stijl. Praktisch en efficiënt. Iedere ochtend scheelt het veel tijd omdat niet langer iedere dag opnieuw het ontbijt klaargezet hoeft te worden.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 15 Jan 2016
D’n Boerderij | Counter Streekproducten

De opdracht

D'n Boerderij: de naam zegt het al. Brabantse gezelligheid in een oude boerderij met eerlijke streekproducten.

We hebben hier gewerkt aan een re-styling naar deze tijd van het restaurant en een ruimte voor feesten, partijen en bijeenkomsten. Beleving van de culinaire producten moet centraal staan in het restaurant. Dit is verwezenlijkt met een aangepast  interieur passend bij de entourage van het pand.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 06 Jan 2016
FF Swanjéé | Bar

De Opdracht

Voor Restaurant FF Swanjee in 's-Hertogenbosch was de opdracht het neerzetten van een totaal nieuw interieurconcept: hip en trendy voor een jonge doelgroep. Food of the world met grill, wappaz, cocktails, wijn en kookbeleving in de zaak.

Tijdens deze verbouwing werd tevens de verbinding tussen twee panden bouwkundig en qua beleving geoptimaliseerd.

 

 

Project details

 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 05 Jan 2016
Fabuleus | Rode restaurantsdeel

De opdracht

De Mediterrane sfeer van Fabuleus komt je meteen tegemoet in het prachtige majestueuze pand.

Verschillende ruimtes en sferen bieden voor ieder wat wils. Van private dining tot gezellig koffie drinken en natuurlijk het traditionele restaurant. Warm, gezellig en ‘anders’ zoals de gasten het zelf typeren. Wij hebben hier gewerkt aan een totale functionele make-over en re-design binnen de grenzen van het bestaande pand.

Project details

 
 
Comments : 0 Author : Sophie Gallé Date : 02 Jan 2016
Kookstudio De Biechtstoel | Eetruimte

De opdracht

De Biechtstoel is een passende herbestemming van de Mariakerk-sacristie in Vught. De bestaande elementen in het pand zijn als uitgangspunt genomen in het concept voor deze kookstudio.

Inrichting, sfeer en multifunctionaliteit zijn hier optimaal gecombineerd. Het resultaat is een aristocratische doch intieme private dining annex boardroom. In de kookstudio zelf zijn de oude muren en plafond zichtbaar gemaakt.

Project details