Over SOPHIESTICATED

SOPHIESTICATED

Sophiesticated is een bureau voor interieurconcept en styling dat advies op maat biedt voor bedrijven en partculieren middels consultancy, conceptdesign en projectmanagement.

Over Sophie

Sophiesticated is opgericht door Sophie Gallé. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij een architectenbureau heeft zij een goed beeld gekregen van de bouwkundige, zakelijke en esthetische aspecten rondom bouw- en interieur-projecten. Naast verschillende cursussen op het gebied van architectuur en interieur is Sophie in 2005 afgestudeerd aan de Artemis Styling Academie te Amsterdam. Sindsdien is zij actief onder de bedrijfsnaam Sophiesticated.

Werkwijze

De gesprekken en afstemming met de opdrachtgever vormen voor ons de grootste bron van inspiratie. Het gaat hier om een goed wederzijds begrip van, en de juiste vertaling van hetgeen de opdrachtgever voor ogen heeft. Een eindresultaat creëren dat de oorspronkelijke wensen reflecteert. Een interieur is tenslotte een verlengstuk van iemands persoonlijkheid dan wel de uitingsvorm van een zakelijk concept.

De bezieling van een ruimte, “wat beleef je?”, dat is waar het uiteindelijk om gaat. Hoe voelt de ruimte: vorm, kleur en materiaal dusdanig combineren zodat deze echt passen bij de bewoners of de functie van de ruimte. Altijd uniek , steeds weer een nieuwe toepassing

 

Onze diensten

  • Interieurontwerp in (3D-) computer design-tekeningen
  • Ruimtelijke planning en lichtadvies
  • Kleuradvies en coördinatie
  • Aankoopbegeleiding bij meubilair en decoratie
  • Projectmanagement bij renovatie en nieuwbouw